Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης – Νεκρός ο 22χρονος οδηγός

Must Read

Έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματισμένο άφησε πίσω του τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Γίοφυρου, κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο 22χρονοι, άγνωστο πως, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο πάνω σε έναν φοίνικα, ο οποίος από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ξεριζώθηκε.

Ο θάνατος του ενός 22χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ ο δεύτερος 22χρονος που επέβαινε στο ΙΧ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο, στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του.

Δείτε επίσης: Αμοιβή σε «καταδότες» κληρονομιών που… λοξοδρόμησαν και δεν πέρασαν στο δημόσιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This