Μακελειό στο κέντρο της Αθήνας – Του έκοψαν τους όρχεις γιατί δεν τους έδινε 3.000 ευρώ για προστασία (video)

Must Read

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών που κατέληξε στην ανταλλαγή πυροβολισμών επί της οδού Μενάνδρου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ από την συμπλοκή υπάρχει ένας νεκρός και δέκα τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο σημείο βρέθηκαν δύο ομάδες 15 ατόμων, οι οποίες θέλησαν να πουλήσουν προστασία σε Αφγανό πωλητή λαθραίων τσιγάρων.

Όταν εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει την προστασία, κάποιοι από τους δράστες τον πλησίασαν και τον μαχαίρωσαν δύο φορές στην κοιλιά. Μάλιστα, το μένος τους ήταν τέτοιο που αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο newsit.gr πως του έκοψαν τους όρχεις. Εκείνος έπεσε στο έδαφος και, παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.

Μάλιστα, οι δύο συμμορίες συνέχισαν να συγκρούονται με καδρόνια και λοστούς, κάτι που προκάλεσε τον τραυματισμό δέκα ατόμων.

«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε επίσης: Πνιγμό δείχνει το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This