Μαθητής στα Χανιά μετέφερε κουταβάκια στην τσάντα του για να τα σώσει από τα αυτοκίνητα

Must Read

Ένας μικρός ήρωας! Ένα παράδειγμα που συγκινεί και γίνεται πρότυπο για όλα τα παιδιά της ηλικίας του!

Περαστικός που δημοσίευσε την φωτογραφία στο Facebook αναφέρει ότι πέτυχε τον νεαρό μαθητή του 3ου Γενικού Λυκείου Χανίων να κουβαλά στην σχολική του τσάντα δυο κουταβάκια.  Ο μαθητής καθ΄οδόν για το σχολείο του, εντόπισε τα κουτάβια παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο στα Χανιά, άδειασε την τσάντα του και τα μετέφερε στο σχολείο όπου μια φιλόζωη  καθηγήτρια θα τον βοηθούσε να τους βρει σπίτι.

Ένα τεράστιο μπράβο στον νεαρό που δεν γνωρίζουμε το όνομά του, όμως μας συγκίνησε με την ευαισθησία και την καλοσύνη του!

Ο περαστικός που δημοσίευσε το γεγονός έγραψε:

«Στο δρόμο καθώς περπατούσα συνάντησα τον πιτσιρικά που βλέπετε και μου έκανε εντύπωση αυτό που βλέπετε έτσι τον ρώτησα που τα πας τα κουτάβια? Μόλις τα είχε βρει λίγα μέτρα πιο πριν παρατημένα έξω από ένα κτηνιατρείο ..άδειασε λοιπόν την τσάντα του από τα βιβλία που βλέπετε τα κρατάει στο χέρι και τα πήρε μαζί του γιατί φοβήθηκε μην τα πατήσει κανένα αυτοκίνητο λέγοντας μου ότι έχει μια καθηγήτρια φιλόζωη και ίσως τον βοηθούσε να τους βρει ένα σπίτι..το ίδιο του υποσχέθηκα και εγώ ότι θα προσπαθήσω αυτά τα υπέροχα κουτάβια να βρουν ένα ζεστό σπίτι( είναι μάλλον ράτσα Γκεκα κυνηγόσκυλα μεσαίου μεγέθους) .τα κουτάβια θα βρίσκονται στο 3ο Γενικο Λυκειο Χανιων στον κουμπε οποίος ενδιαφέρεται …. συγχαρητήρια στον νεαρό που ούτε το όνομα του δεν πρόλαβα να ρωτήσω γιατί ήδη είχε αργήσει στο σχολείο του……»

Δείτε επίσης: Προκαλούν ξανά οι ψευτόμαγκες του Βύρωνα! Έβγαλαν selfie στο αστυνομικό τμήμα – Η Κεραμέως βρέθηκε στο σχολείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This