Πρόεδρος των Σύρων στην Ελλάδα για τις ΜΚΟ: «Μαφιόζικες οργανώσεις» – Απέκλεισαν την Καραβά οι κάτοικοι (video)

Must Read

Δριμύ «κατηγορώ» κατά των ΜΚΟ, αλλά και αυτών που διευκολύνουν τη δράση τους εξαπολύει από τη «δημοκρατία» ο Σύρος Ανουάρ Μπάκρι, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, που καταγγέλλει ότι δεν υπάρχουν «καλές συμμορίες».

Η εκμετάλλευση των μεταναστών, οι χαμένες περιουσίες των συμπατριωτών του και τα χρήματα που έρχονται από τη Δύση έχουν συμβάλει στο να δημιουργηθεί μια κατάσταση που θυμίζει τη δράση της μαφιόζικης οργάνωσης Καμόρα.

Προειδοποιεί, μάλιστα, για τη μετατροπή των πέντε νησιών, στα οποία θα δημιουργηθούν τα περίφημα κλειστά κέντρα, σε… πάρκινγκ της Ε.Ε. και τονίζει ότι 200 χρόνια μετά την ίδρυσή του το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να έχει ρόλο… κομπάρσου σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και να αναθέτει τη διαχείρισή του στις ΜΚΟ.

  • Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη κουβέντα για τις ΜΚΟ και την υποκίνηση εκ μέρους τους εξεγέρσεων μεταναστών. Πιστεύετε ότι έχουν βάση αυτές οι αιτιάσεις;

Από τους γκάνγκστερ να τα περιμένεις όλα! Αυτές οι μαφιόζικες οργανώσεις κάνουν όλο το κουμάντο στους καταυλισμούς της ντροπής, αλλά και των πολλών δισεκατομμυρίων. Και έχουν και τη δύναμη μέχρι και να απαγορεύσουν στον Έλληνα υπουργό Αμύνης την είσοδο στον καταυλισμό της Νέας Καβάλας στο Κιλκίς! Το ανέφερε και ο ίδιος ο κ. Παναγιωτόπουλος στο «Καλημέρα, Ελλάδα» του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, προ δύο μηνών. Οι υποκινήσεις για αυτούς είναι το λιγότερο, το πιο εύκολο, στο τσακ!

  • Ποια συμφέροντα υπάρχουν πίσω από τις ΜΚΟ και τη δράση τους; Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πολλές καλές ΜΚΟ (χωρίς τις οποίες θα είχε καταρρεύσει το σύστημα κατά κάποιους) και λίγες «κακές». Ισχύει αυτό;

Όσο για τα συμφέροντα πίσω από τις ΜΚΟ, είναι τεράστια… Τα φώναζε και ο Ματέο Σαλβίνι συνέχεια, μέχρι που κάποια στιγμή τον έκαναν πέρα. Συγκοινωνούντα δοχεία αποκαλούσε ο Σαλβίνι την Καμόρα των ΜΚΟ και την Κόζα Νόστρα των διακινητών, μαζί με τον ύπουλο συνδετικό κρίκο: την περίφημη FRONTEX και το Λιμενικό! Μέχρι που τους απείλησε με στρατοδικεία για κάθε ανταπόκρισή τους στο 108 σε τηλεφώνημα από τους διακινητές…

Δυστυχώς, ο εγκληματικός ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε το Λιμενικό διασώστες των διακινητών και τη FRONTEX Τροχαία, που οργανώνει την κυκλοφορία των διακινητών στο Αιγαίο Πέλαγος. Όσο για τη στέγαση των ταλαίπωρων επιβατών, αναλαμβάνει δράση η Καμόρα των γκανγκστερικών ΜΚΟ, όπου βασιλεύουν με απόλυτη εξουσία οι δύο μεγαλομαφιόζοι νονοί: η Ύπατη Αρπαχτία του ΟΗΕ και ο ΔΟΜ, μαζί και ο τρίτος της εγκληματικής παρέας, ο ΕΑΣΟ της Κομισιόν, που ελέγχει απόλυτα τη σατανική Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη, απέναντι από τον σταθμό του μετρό…

Αυτά τα τεράστια δοχεία δεν περιέχουν νερό, αλλά αμύθητο χρήμα και μπίζνα τρισεκατομμυρίων που ρέουν από την πλούσια, ισχυρή Δύση και από τις ματωμένες χαμένες περιουσίες των συμπατριωτών μου… Στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, όπου βλέπουμε τις αφίξεις με τα φουσκωτά, σε κάθε επιβαίνοντα αντιστοιχούν 50.000 ευρώ, που θα μοιραστούν οι διακινητές και οι ΜΚΟ… Εξάλλου, ο Οδυσσέας Βουδούρης τα είχε πει όλα αυτά μόλις παραιτήθηκε από γενικός γραμματέας Υποδοχής και Στέγασης Προσφύγων.

Ανουάρ-Μπάκρι-2

Δυστυχώς, σε όλη αυτή την οργανωμένη εγκληματική σκακιέρα, η κυβέρνηση παίζει τον ρόλο του κομπάρσου, ανήμπορη να κάνει έστω το ελάχιστο, ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη και τυραννική διακίνηση, που εφηύρε η πρώην «Μοριακή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τόλμησε να κάνει έστω μια αποσυριζοποίηση στη διεφθαρμένη Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου… Εδώ δεν έχει τα κότσια να στήσει έστω για ένα χιλιόμετρο το αγαπημένο τσιπουροδίχτυ, που τόσο πολύ έχει διαφημίσει!

Τελείως ανήμπορη να εξαρθρώσει τους γκάνγκστερ, διατυμπανίζοντας τάχα ότι υπάρχουν πολλές καλές συμμορίες ΜΚΟ και λίγες κακές. Δεν υπάρχουν καλές συμμορίες, παρά μόνο κακές, που διαπράττουν το μεγάλο έγκλημα κατά του συμπατριώτη μου πρόσφυγα και, ταυτόχρονα, κατά του Μυτιληναίου, Χιώτη, Σαμιώτη που βλέπει να καταστρέφεται το νησί του και να βουλιάζει τόσο βαθιά, χωρίς να υπάρχει ίχνος σωτήριου φωτός στην άκρη του τούνελ.

Δείτε επίσης: Σεισμική δόνηση 4,8 ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου

Εμείς παραμένουμε στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να βοηθήσουμε σε ό,τι μας ζητηθεί, έτοιμοι να στήσουμε ακόμα και το πλωτό φράγμα με δικά μας έξοδα, ώστε να σταματήσουν αυτή η τυραννία των συμπατριωτών μου και όλο αυτό το φαγοπότι των γκάνγκστερ και των διαφόρων «Πετσίτηδων» του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζουν αμείλικτα μέχρι και σήμερα να κρατάνε όλο το άσυλο στα χέρια τους, συνεχίζοντας το έγκλημα που στήθηκε στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου, με μεγάλο ευεργέτη της πολιτικής αυτής από το 2015 τον… δόκτορα Μουζάλα. Ρητορικά αναρωτιέμαι πού και πώς βρήκε τις 65.000 ψήφους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου!

  • Τι πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει στα νησιά τελικά, όπου η κατάσταση δείχνει να εκτραχύνεται;

Τι θα γίνει στα πέντε νησιά; Φοβάμαι ότι θα καταντήσουν… πάρκινγκ της Ε.Ε., όπου το οργανωμένο έγκλημα των ΜΚΟ θα αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από την κατασπαραγμένη τουριστική τους οικονομία.

«Τα 2/3 των ροών είναι οικονομικοί μετανάστες»

«Να παραδειγματιστούμε από τον Ερντογάν, που αφαίρεσε από τις ΜΚΟ το ταμείο διαχείρισης του Προσφυγικού»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το αν οι αφίξεις στα νησιά γίνονται από πρόσφυγες ή μετανάστες.

  • Οι Σύροι που έρχονται αποτελούν πλέον μια μειοψηφία. Είναι οι υπόλοιποι πρόσφυγες ή μετανάστες;

Όντως, οι Σύροι συμπατριώτες μου αποτελούν το 1/3 όλων αυτών των ροών, και όντως τα άλλα 2/3 είναι καθαρά οικονομικοί μετανάστες, που αναζητούν την τύχη τους, έχοντας πληρώσει χοντρά, για να φτάσουν ως εδώ. Η καλύτερη λύση για αυτό το ζοφερό αδιέξοδο είναι, εκτός από τη φύλαξη των ελληνικών συνόρων, όπως κάνουν όλες οι πολιτισμένες χώρες, να παραδειγματιστούμε από τον Ερντογάν, που αφαίρεσε το ταμείο διαχείρισης του Προσφυγικού από τις ΜΚΟ στην Τουρκία.

Καιρός είναι να αναλάβει το ελληνικό κράτος την ευθύνη του προσφυγικού ταμείου του, για να αποδείξει πόσο σοβαρό και κυρίαρχο είναι. Τώρα, που γιορτάζει τα 200 χρόνια από την ίδρυσή του, δεν επιτρέπεται να είναι κομπάρσος σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, σε μια τόσο μεγάλη φουρτούνα που κινδυνεύει να γίνει τυφώνας, ο οποίος θα ρημάξει τους πάντες και τα πάντα. Ας αποδείξουν οι κυβερνώντες ότι η Ελλάδα δεν θα είναι μαριονέτα των συμμοριών και της ομερτά.

Το Ισλάμ

  • Υπάρχουν ανάμεσα στις ροές άνθρωποι που πρεσβεύουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ; Και, αν ναι, τι κίνδυνο αντιπροσωπεύουν;

Μιλώντας για συμμορίες, καιρός είναι και εμείς οι Σύροι να τελειώνουμε με τις συμμορίες των μεσαιωνιτών ισλαμιστών. Όλη αυτή η καταστροφική σύρραξη έγινε για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Γι’ αυτό και καλώς βαφτίστηκε «Άνοιξη». Το τίμημα θα είναι βαρύ και ήδη πληρώνεται με πολύ αίμα. Ωστόσο, εμείς οι Σύροι της Ελλάδας καταφέραμε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν από αυτούς τους μεσαιωνίτες να πατήσει το πόδι του εδώ. Εξάλλου, για αλλού υποκινούν αυτούς τους τρελούς οι άφαντοι ισχυροί του πλανήτη μας.

Άρχισε ο αποκλεισμός της Kαράβα- Καβακλή στη Λέσβο

Αποκλεισμένος με οχήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου είναι ο δρόμος που οδηγεί στην περιοχή «Καραβάς-Καβακλή» από το πρωί της Παρασκευής. Η περιοχή, που βρίσκεται λίγο πριν τον Μανταμάδο, είναι η ίδια, όπου η Κυβέρνηση έχει επιτάξει 261 στρέμματα, προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα δομή προσφύγων και μεταναστών.

Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στον ΧΥΤΑ της Λέσβου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η προσέγγιση των απορριμματοφόρων των δυο Δήμων του νησιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσβου, stonisi.gr, o Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, με δήλωση του έχει ζητήσει «εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία των δημοτών». Παράλληλα μηχανήματα του Δήμου έχουν αποκλείσει και την πρόσβαση στην περιοχή “Διαβολόρεμα”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This