Εξοργισμένος ο Καραμανλής – Σε απολογία οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Must Read

Εξοργισμένος παρουσιάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τον αιφνιδιασμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, που, ενώ αρχικά είχαν εξαγγείλει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά, τελικά στις 6.30 το πρωί εξέδωσαν ανακοίνωση πως θα συμμετέχουν στην απεργία!

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα, για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ από χθες στις 19.00 πάρθηκε η απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, «κάτι το οποίο δείχνει τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους και της ελληνικής νοοτροπίας συγκεκριμένων συνδικαλιστών».

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το «έτσι θέλω», με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη», «μια οργανωμένη μειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας, κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο κ. Καραμανλής και κάλεσε τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν, ώστε να ανοίξει το αμαξοστάσιο στου Ρέντη, διότι «αλλιώς οι συνέπειες θα είναι βαριές».

Σε απολογία οι υπεύθυνοι

Σύμφωνα με τον υπουργό, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και θα κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο Ρέντη.

Δείτε επίσης: Κλειστό το κέντρο: Χιλιάδες στους δρόμους, ταλαιπωρία για άλλους τόσους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This