Τρίτη 15/6/2021

Εξοργισμένος ο Καραμανλής – Σε απολογία οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εξοργισμένος παρουσιάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τον αιφνιδιασμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, που, ενώ αρχικά είχαν εξαγγείλει ότι θα λειτουργήσουν κανονικά, τελικά στις 6.30 το πρωί εξέδωσαν ανακοίνωση πως θα συμμετέχουν στην απεργία!

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα, για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο υπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ από χθες στις 19.00 πάρθηκε η απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, «κάτι το οποίο δείχνει τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους και της ελληνικής νοοτροπίας συγκεκριμένων συνδικαλιστών».

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το «έτσι θέλω», με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη», «μια οργανωμένη μειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας, κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο κ. Καραμανλής και κάλεσε τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν, ώστε να ανοίξει το αμαξοστάσιο στου Ρέντη, διότι «αλλιώς οι συνέπειες θα είναι βαριές».

Σε απολογία οι υπεύθυνοι

Σύμφωνα με τον υπουργό, μετά από εντολή του πρωθυπουργού, μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και θα κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι για την κατάληψη στο αμαξοστάσιο Ρέντη.

Δείτε επίσης: Κλειστό το κέντρο: Χιλιάδες στους δρόμους, ταλαιπωρία για άλλους τόσους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ