ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣτον εισαγγελέα ο 46χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο Αγγελοχώρι

Στον εισαγγελέα ο 46χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο Αγγελοχώρι

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 46χρονος Αλβανός που μαχαίρωσε και σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του, στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, μπροστά τα έντρομα μάτια του 29χρονου γιου του θύματος.

Η νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα μας εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, όταν ύστερα από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι ο 46χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 60χρονη σύζυγό του, ενώ τραυμάτισε τον 29χρονο γιο της, όταν ο νεαρός επιχείρησε να προστατεύσει τη μητέρα του από το μένος του πατριού του.

Ο 29χρονος, κατά την προσπάθεια του να αφοπλίσει τον πατριό του, δέχθηκε και ο ίδιος μαχαιριά με συνέπεια να τραυματιστεί, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο νοσκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς του δράστη, ενώ άγνωστος είναι ο λόγος που ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι με αποτέλεσμα τον θάνατο της 60χρονης.

Σε βάρος του του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-d60bpttzhgih?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αλβανός μαχαίρωσε την 60χρονη σύζυγό του μπροστά στον γιο τους!

*Πηγή φωτό: pixabay

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης