Οδύνη για την 24χρονη δασκάλα που «έφυγε» από νευρική ανορεξία

Must Read

Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας της χτύπησε την πόρτα κι εκείνη… δυστυχώς του άνοιξε… Ο λόγος για την 24χρονη Γιολάντα, δασκάλα από την Εύβοια, που έχασε τη μάχη με τη ζωή, αφού είχε μείνει μόλις 29 κιλά…

«Η κόρη σας παθαίνει διαρκώς ανακοπές. Δεν θα βγάλει το βράδυ» ήταν τα τελευταία λόγια των γιατρών της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, προς τη μητέρα της, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του παιδιού της.

«Η όμορφη Γιολάντα δεν ξυπνά πια κοντά στους γονείς της. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν θα ξανααντικρίσουν τη δίδυμη αδελφή της», λέει η μητέρα της, Δέσποινα Τσώνη. «Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου» συμπληρώνει με πόνο.

«Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να τη σπουδάσω» δηλώνει ο πατέρας της, Σπύρος Τσώνης.

Η μητέρα της 24χρονης είπε ότι η κόρη της τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου. «Στις 11 παρά τέταρτο με παίρνει κάποια κυρία από την εντατική και μου λέει «Κυρία μου, η κόρη σας δεν θα τη βγάλει, τη νύχτα παθαίνει συνεχείς ανακοπές». Τους είπα «Κάντε κάτι, γιατί είναι μόλις 24 ετών. Προσπαθήστε!», είπε η μητέρα της νεαρής κοπέλας και πρόσθεσε: «Ήταν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι. Είχε φτάσει μέχρι 42 κιλά, αλλά έτρωγε κανονικά τα προηγούμενα χρόνια. Όταν εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου, για να κάνει τη θεραπεία της, ήταν 29 κιλά».

https://www.youtube.com/watch?v=2U5tm9hgV-0

Δείτε επίσης: Σοβαρή η κατάσταση της 13χρονης, που έπεσε από κούνια σε σχολική εκδρομή στην Ορεστιάδα – Θα χειρουργηθεί τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This