Άγνωστοι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε φύλακα σχολείου στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Γνώρισε τον τρόμο ο φύλακας δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Πενταλόφου του Δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με ομάδα κουκουλοφόρων.

Πέντε κουκουλοφόροι, κρατώντας ρόπαλα και πέτρες, κινήθηκαν αναίτια εναντίον του φύλακα, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε τις διαθέσεις τους και τον κίνδυνο που διατρέχει, κατέφυγε σε ένα κουβούκλιο που υπάρχει στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος. Από εκεί, όντας ασφαλής ο φύλακας, κάλεσε τον πρόεδρο της κοινότητας και την Αστυνομία.
Οι πιθανώς νεαροί κουκουλοφόροι μόλις κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών στην περιοχή έγιναν καπνός. Η ΕΛ.ΑΣ. «χτένισε» όλη την έκταση του δήμου για τον εντοπισμό τους, ωστόσο δεν κατέστη εφικτός.

Φύλακας μέχρι τις 10 το βράδυ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχολείο τοποθετήθηκε φύλακας που παραμένει εκεί έως τις 10 το βράδυ, ώστε να μην μπαίνουν στον χώρο άγνωστοι, κάτι που συνέβαινε στο παρελθόν και είχε προκαλέσει ανησυχία σε μαθητές, γονείς και γείτονες.

Δείτε επίσης: Βίντεο-ντοκουμέντο με την μαύρη Corvette να παρασέρνει τον 25χρονο στη Γλυφάδα (video)

Σε δηλώσεις του επί του θέματος ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου Ευάγγελος Χατζηαντωνίου είπε: «Προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο έγινε μια τέτοιου είδους επίθεση στον φύλακα του σχολείου».

Ο ίδιος ο παθών, πέρα από το σοκ που έπαθε, είπε ότι αιφνιδιάστηκε, γιατί εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του οι κουκουλοφόροι και ήταν κάτι που δεν είχε ποτέ αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ενώ δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να αναλάβει άλλη φορά τη βραδινή βάρδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This