ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΟ ανηλεής ξυλοδαρμός 43χρονης από τον σύντροφό της στην Έδεσσα - Βίντεο ντοκουμέντο

Ο ανηλεής ξυλοδαρμός 43χρονης από τον σύντροφό της στην Έδεσσα – Βίντεο ντοκουμέντο

Η γυναίκα είχε καταγγείλει πέντε φορές τον 58χρονο για ενδοοικογενειακή βία

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό γυναίκας στην Έδεσσα από τον σύντροφό της. Ο άνδρας την χτυπά δυνατά ενώ της πετά ένα τασάκι στο κεφάλι. Ο δράστης είναι ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη τελικά για παράνομη οπλοκατοχή, και θύμα μια 43χρονη. Το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει.

«Πάρα πολλές φορές με μώλωπες, αίματα. Σφαλιάρα με πετάει στα 3 μέτρα. Κλωτσιές. Έχει βγάλει και όπλο να μου αφαιρέσει την ζωή. Έβαλε το όπλο στον λαιμό μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα να βάλω μια εσωτερική κάμερα. Εν γνώσει του. Και έκανε το μοιραίο λάθος. Ουκ ολίγες φορές» περιγράφει η γυναίκα.

https://exchange.glomex.com/video/v-d6e30ex8pfp5?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Τον κατήγγειλα 5 φορές

Η 43χρονη είχε καταγγείλει πέντε φορές τον 58χρονο για ενδοοικογενειακή βία. Τρεις φορές τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2023 και άλλες δύο το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πάρε αναβολή στο δικαστήριο, γιατί θα πάθεις ανεπανόρθωτη ζημιά, σ’ το λέω. Θα σου πω εγώ τι θα πεις στις 19 του άλλου μήνα στο δικαστήριο, πατσαβούρα» ήταν κάποια από τα μηνύματα του δράστη.

https://exchange.glomex.com/video/v-d6e3e7i4853l?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης