Αρνητικό το κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα

Must Read

Αρνητικό ήταν το δείγμα του 40χρονου που νοσηλευόταν στην Πάτρα ως ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού.

Ο 40χρονος έφτασε στη χώρα μας με πλοίο από την Ιταλία και νοσηλευόταν από τη Δευτέρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.

Στο τεστ γρίπης στο οποίο υποβλήθηκε ο 40χρονος, βρέθηκε θετικό και τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο πως έχει μολυνθεί από τον νέο φονικό ιό.

Ο υπουργός Κικίλιας μετά τη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, την κυρία Κεραμέως, τον κύριο Χρυσοχοΐδη και τον Κων. Αχ. Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορωνοϊό, δήλωσε ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα και η Ελλάδα είναι θωρακισμένη. 

Ψυχραιμία συνιστά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Την ψυχραιμία και την εγρήγορση των γιατρών όλης της χώρας συνιστά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού, δίνοντας οδηγίες για τον έλεγχο και την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού σε χώρους παροχής υπηρεσιών Υγείας.

Δείτε επίσης: Τι συστήνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος για την προφύλαξη από τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This