Τα ΜΑΤ χτύπησαν στο κεφάλι με γκλομπ τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου

Must Read

Τα ΜΑΤ τον χτύπησαν στο κεφάλι, ωστόσο εκείνος δεν παραπονιέται. Πρωτίστως, ευχαριστεί τον απλό κόσμο, που υπερασπίστηκε το νησί. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, που χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από άντρες των ΜΑΤ χτες βράδυ στην Παγανή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον απλό κόσμο που, υπερασπιζόμενος το νησί του και αφού δάρθηκε, ψεκάστηκε με χημικά, υβρίστηκε από τις δυνάμεις καταστολής, είχε την νηφαλιότητα και τη σύνεση να τους επιτρέψει να φύγουν, γιατί αλλιώς ήταν βέβαιο ότι σήμερα θα θρηνούσαμε θύματα. Δεν μετανιώνω που βοήθησα στον απεγκλωβισμό παρά το άνανδρο χτύπημα με γκλοπ στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το σπάσιμο του αυτοκινήτου μου. Ήταν οι ευχαριστίες τους, που έφυγαν αρτιμελείς».

Πηγή: stonisi.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This