Νοικοκυρές της Ορεστιάδας προσφέρουν φαγητό στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς

Must Read

Συγκινητικές και καθαρά πατριωτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στις Καστανιές του Εβρου, όταν οι εθελόντριες του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Βύσσας Ορεστιάδας έδειξαν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς, που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας.

Ως σύγχρονες «μητέρες του λόχου», βρίσκονται κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή με σκοπό να προσφέρουν χειροποίητα φαγώσιμα και ψυχολογική υποστήριξη στα παλικάρια που φυλάνε τα σύνορα, δείχνοντας σεβασμό στο έργο που επιτελούν.

Οι εν λόγω γυναίκες φτιάχνουν πίτες και γλυκίσματα, συλλέγουν τρόφιμα και νερά, προκειμένου -όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις τους στο facebook- να ενισχύσουν την ψυχολογία εκείνων που καταβάλλουν υπερμεγέθεις προσπάθειες, ώστε η Ελλάδα να παραμένει ασφαλής, ενώ ζητάνε να βοηθήσουν και στον καθαρισμό των στρατιωτικών ρούχων, εάν υπάρχει ανάγκη, να πλύνουν, δηλαδή, και να σιδερώσουν τις στολές των στρατιωτών και των αστυνομικών.

Μάλιστα, για να μην παρεξηγηθεί η κίνησή τους, σε μήνυμά τους αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τροφοδοσία της ελληνικής δύναμης και κάνουν λόγο για μια προσπάθεια που αποτελεί δική τους πρωτοβουλία, τη στιγμή που ο δήμαρχος Ορεστιάδας αναφέρει ότι δεν χρειάζονται επιπλέον τρόφιμα.

Οι γυναίκες του Εβρου έψαλλαν το «Τη Υπερμάχω» και τον εθνικό ύμνο σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα και απέδειξαν ότι οι Έλληνες γίνονται «ένα» στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, ενώ οι φαντάροι μας ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι.

Δείτε επίσης: «Κολλημένη» η Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This