Χειροπέδες σε 40 άτομα στην Αχαΐα, κατόπιν στοχευμένων ελέγχων στο τριήμερο της Αποκριάς

Must Read

Σε συλλήψεις 40 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στην Αχαΐα κατά την διάρκεια του τριημέρου της Αποκριάς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια 1.373 ελέγχων προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 146 άτομα, 22 εκ των οποίων συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, τσιγαριλίκια, ναρκωτικά δισκία, ηρωίνη), άλλα 6 για παραεμπόριο, 2 για κλοπές, ένα άτομο για παράβαση του νόμου για τα όπλα, 5 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και 4 ακόμα άτομα για άλλα αδικήματα.

Επίσης, η Αστυνομία έλαβε αυξημένα μέτρα τροχαίας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλά και στα αστικά κέντρα, με σκοπό την ασφαλή άφιξη και αναχώρηση των επισκεπτών.

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων, ελέγχθηκαν 969 οχήματα και βεβαιώθηκαν 329 παραβάσεις, από τις οποίες οι 296 αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ άλλες 33 παραβάσεις είχαν να κάνουν με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαβάστε επίσης: Το καρναβάλι «κέρδισε»! Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους αψηφώντας την απαγόρευση

Επιπλέον κατασχεθήκαν 1720 προϊόντα παραεμπορίου, τα 690 από τα οποία αφορούσαν είδη καρναβαλιού και τα υπόλοιπα 1030 αφορούσαν λαθραία τσιγάρα.

Υπενθυμίζεται, ότι και σήμερα εξακολουθούν να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα Τροχαίας, τόσο στην νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This