ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔιακοπή δρομολογίων στον ΗΣΑΠ λόγω πτώσης ατόμου στις ράγες - Για αυτοκτονία μιλούν αυτόπτες μάρτυρες

Διακοπή δρομολογίων στον ΗΣΑΠ λόγω πτώσης ατόμου στις ράγες – Για αυτοκτονία μιλούν αυτόπτες μάρτυρες

Σε προσωρινή διακοπή τμήματος των δρομολογίων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο προχώρησε η ΣΤΑΣΥ, μετά από ενημέρωση πως υπήρξε πτώση ατόμου στις ράγες στον σταθμό «Άγιος Ελευθέριος».

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του από την πτώση του στις γραμμές. Στην επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του, έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, με τον άτυχο άνδρα να παραλαμβάνεται, κατόπιν, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση της εταιρείας, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) διεξαγόταν προσωρινά στα τμήματα Νέα Ιωνία – Κηφισιά και Αττική – Πειραιάς.

Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης