Νέος «πονοκέφαλος» για τους τουριστικούς πράκτορες, οι ακυρώσεις εκδρομών προς την Τουρκία

Must Read

Νέος «πονοκέφαλος» στους τουριστικούς πράκτορες της Θεσσαλονίκης, καθώς, δεν έφτανε ο φόβος των ταξιδιωτών, λόγω των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, ήρθαν και οι ακυρώσεις για τη γειτονική Τουρκία!

Ο κόσμος φαίνεται ότι επηρεάστηκε ιδιαιτέρως από την ένταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, με τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που θέλουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι, στη διάρκεια του τριημέρου, πολλά πούλμαν με επισκέπτες από την Ελλάδα, πέρασαν από τους Κήπους προς Τουρκία και υπήρξαν αποδοκιμασίες κατά την επιστροφή τους, από ντόπιους που περιμένουν από την ελληνική πλευρά, για να μη γίνει εισβολή λαθρομεταναστών.

«Οι ακυρώσεις κρατήσεων για εκδρομές προς την Τουρκία αγγίζουν το 50%», όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης, ενώ σημείωσε ότι, εάν η ένταση στα σύνορα της χώρας εκτονωθεί, τότε εκτιμά πως η εικόνα θα αντιστραφεί.

Είπε, μάλιστα, ότι είναι λογικό να υπάρχουν ακυρώσεις, δεδομένης της κατάστασης, ωστόσο επεσήμανε ότι «πρέπει όλοι να επιδείξουμε ψυχραιμία».

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε 8ο κρούσμα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη

Αυτό, πάντως, το οποίο κυρίως προβληματίζει τους τουριστικούς πράκτορες, είναι το γεγονός ότι το κλίμα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού συνέπεσαν την περίοδο που αφορά τις προκρατήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Θεολόγη, πάντως, ανακοινώσεις, όπως η πρόσφατη τουριστικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης, περί αναστολής των εκδρομών προς την Τουρκία, η οποία συνοδεύεται και από προτροπή προς τους δυνάμει ταξιδιώτες να μην επισκέπτονται την εν λόγω χώρα, δυναμιτίζουν την κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This