ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑ«Άναψαν τα αίματα» ξανά στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Άναψαν τα αίματα» ξανά στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Επεισοδιακή ήταν και η σημερινή συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη για τις απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, ένταση επικράτησε όταν συνήγορος που εκπροσωπεί την δεύτερη παθούσα θέλησε να υποβάλλει ερωτήσεις σε μάρτυρα που κατέθεσε για την υπόθεση της πρώτης καταγγέλουσας.

Υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα ο οποίος έκανε λόγο για δύο διαφορετικές υποθέσεις: «Αν υποβάλλετε ερωτήσεις θα είναι αναιρετέα η απόφαση σας! Είναι αναιρετέα η απόφαση σας! Έχετε υποπέσει σε σφάλμα μέγα. Να παρεμβαίνει συνήγορος που είναι σε άλλη δίκη και να απειλεί με αίτημα εξαίρεσης του εισαγγελέα».

https://exchange.glomex.com/video/v-d76wk7j4r8w1?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να επιτρέψει στον συνήγορο τις ερωτήσεις επισημαίνοντας πως πρέπει να αφορούν την υπεράσπιση της δεύτερης παθούσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αργότερα τα αίματα άναψαν εκ νέου όταν ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Ζ. Σαλούστρος σχολίασε όσα είχε πει στην προηγούμενη συνεδρίαση ο Πέτρος Φιλιππίδης πως κρατήθηκε προσωρινά διότι «μία κυρία είπε ψέματα».

«Επειδή αναφέρθηκε από τον κ. κατηγορούμενο ότι κρατήθηκε προσωρινά για την υπόθεση που αθωώθηκε, θέλω να επισημάνω πως κρατήθηκε και για τις τρεις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε όπως προκύπτει και από το ένταλμα προσωρινής κράτησης», ανέφερε προκαλώντας την αντίδραση των συνηγόρων του ηθοποιού.

«Εάν ο κατηγορούμενος είχε δύο απόπειρες δεν θα κρατείτο προσωρινά, λόγω του πλαισίου ποινής» απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στην σημερινή συνεδρίαση συνέχισε την κατάθεσή της μια φίλη της πρώτης καταγγέλλουσας.

https://exchange.glomex.com/video/v-d76snse222pl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Στο Εφετείο Αθηνών ο Πέτρος Φιλιππίδης – Συνεχίζεται η δίκη για τις απόπειρες βιασμού

Μ. Δημητρακόπουλος για υπόθεση Φιλιππίδη: «Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές για την απόπειρα βιασμού στο ΣΕΗ και στον ανακριτή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης