19-9-2020

#Κλείστε_τα_σχολεία_τώρα: Ψηφίστε στην δημοσκόπηση του newsbreak.gr

Υπό τον φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού, το νέο trend στο twitter ζητά από την κυβέρνηση να κλείσει όλα τα σχολεία.

Είναι γνωστό ότι τα σχολεία βρίσκονται στην πιο επικίνδυνη ζώνη εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τους μαθητές να αδυνατούν λόγω ηλικίας να ακολουθήσουν τις απαραίτητες συνθήκες προστασίας και υγιεινής.

Οι αντιδράσεις γονέων που υποστηρίζουν ότι δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους και εναντιώνεται σε μια τέτοια απόφαση, βρίσκουν στον αντίποδα όλους όσους υποστηρίζουν ότι τα σχολεία δεν είναι «πάρκινγκ» παιδιών και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, μακριά από το σχολικό περιβάλλον.

Το newsbreak, αποφάσισε να κάνει μια δημοσκόπηση ώστε να παρουσιάσει την άποψη της πλειοψηφίας αναφορικά με το κλείσιμο των σχολείων.

Ψηφίστε εδώ εάν θεωρείτε ότι το κλείσιμο των σχολείων θα λειτουργήσει θετικά ως μέτρο αποφυγής εξάπλωσης του ιού, ή αν πιστεύετε ότι η απόφαση αυτή δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην μείωση της εμφάνισης κρουσμάτων.

survey tool

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ