Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του 4ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή στο 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δήμος συνιστά την ψυχραιμία των κατοίκων της πόλης και βεβαιώνει πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους κατοίκους.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της κατάστασης με σύνεση καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ. Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να λύσουμε απορίες και να ακούσουμε τις ανησυχίες σας 24 ώρες το 24ώρο. 
Γιώργος Μαρκόπουλος- Δήμαρχος Γαλατσίου- 6979977781
Γιάννης Κορρές – Αντιδήμαρχος Παιδείας 6945598810
Γραφείο Δημάρχου 2132055335 & 2132055336».

Διαβάστε επίσης: Οδηγίες από την Περιφέρεια για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 στους εργασιακούς χώρους

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ