Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ομαδικούς σχολικούς εκκλησιασμούς οργανώνει η Μητρόπολη Μυτιλήνης αψηφώντας τα μέτρα του κορωνοϊού 

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί εν μέσω εμπεριστατωμένων προσπαθειών να περιορίσουμε την διάδοση του κορωνοϊού κάποιοι αψηφούν τις συμβουλές και τους κανόνες προφύλαξης.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, η Μητρόπολη Μυτιλήνης καλεί και η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης οργανώνει ομαδικούς εκκλησιασμούς, χωρίς κανέναν φόβο και πάθος.

Να θυμίσουμε, ότι το πρώτο κρούσμα στο νησί, επιβεβαιώθηκε χθες, όπου μια γυναίκα υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε καραντίνα, με την Λέσβο να βρίσκεται στις «κόκκινες» πλέον υγειονομικές περιοχές. 

Η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κοινοποίησε εγκύκλιο της Μητρόπολης Μυτιλήνης, σύμφωνα με την οποία οι Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται από 8 έως και 14 Μαρτίου να παρακολουθήσουν ομαδικά λειτουργία, λειτουργία των προηγιασμένων. Η οποία και σύμφωνα με την εγκύκλιο θα τελεσθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου για τα Δημοτικά Σχολεία και την Παρασκευή 13 Μαρτίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια της Μυτιλήνης.

Η αποστολή της εγκυκλίου έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό αφού στην περίοδο που διανύουμε, πολλά σχολεία κλείνουν ως μέτρο προστασίας, επομένως το να οργανώνουμε ομαδικούς εκκλησιασμούς, εκδρομές και συνάξεις μόνο παράλογο και επικίνδυνο ακούγεται. 

Δείτε επίσης: Περίπου 900 σχολεία κλειστά λόγω κορωνοϊού και απολυμάνσεων – Δείτε την ανανεωμένη λίστα

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ