Εμφανίστηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο – Σε απομόνωση όσοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα

Must Read

Σε απομόνωση για δύο εβδομάδες, αλλά και ελεγχόμενοι μέσω τηλεφωνικής παρακολούθησης θα είναι όσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 14 ημέρες κι επέστρεψαν στην πατρίδα τους, όπως ανακοίνωσε το Κυπριακό υπουργείο Υγείας.

Οι άνθρωποι, για το φόβο του κορωνοϊού, θα τίθενται σε υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό στην οικία τους ή σε χώρο του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου.

Το υπουργείο, επίσης, απαιτεί την αποφυγή στενών επαφών και μετακινήσεων, τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής, παρακολούθηση και αναφορά συμπτωμάτων στο 1420.

Στη ίδια κατηγορία με την Ελλάδα (κατηγορία 2) βρίσκονται επίσης άνθρωποι που επέστρεψαν ή εισέρχονται στην Κύπρο μέσω των:

Υπόλοιπων επαρχιών της Κίνας (εξαιρουμένης της επαρχίας Hubei), της Ιαπωνίας, του
Χονγκ Κονγκ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Επίσης,

Κλείνει το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κύπρου

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκαν στην Κύπρο τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού, με τον έναν να είναι ο επικεφαλής ιατρός της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κύπρου, το οποίο, κατά συνέπεια, έχει τεθεί σε καραντίνα.

Ο γιατρός είναι 64 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This