ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Σύμη: Η 13χρονη και ο 15χρονος φέρεται να είχαν υπογράψει συμφωνητικό για την εξόντωση της μητέρας!

Θα γινόταν με δηλητηρίαση ή μαχαίρωμα!

Δεν σταματούν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την πρωτοφανή υπόθεση από τη Σύμη με μια 13χρονη να σχεδιάζει να δηλητηριάσει την μητέρα της σε συννενόηση με τον 15χρονο φίλο της καθώς αντιδρούσε στην σχέση τους!

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, οι δύο ανήλικοι φέρονται να είχαν δημιουργήσει ακόμα και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο αναφέρονταν όλες οι πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα που σχεδίαζαν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα το πραγματοποιούσαν ενώ δήλωναν πως και οι δύο ήταν συνένοχοι. 

Όπως περιέγραφαν η εξόντωση της μητέρας θα γινόταν με δηλητηρίαση ή με μαχαίρωμα!

https://exchange.glomex.com/video/v-d7utetq49c35?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, από το περιβάλλον του 15χρονου αναφέρουν πως το έγγραφο έχει γραφτεί από την 13χρονη ενώ φέρει τις υπογραφές και των δύο ανήλικων. Η πλευρά της 13χρονης λέει πως ήταν πρωτοβουλία του αγοριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου μιλώντας στην εκπομπή είπε πως δεν γνωρίζει κάτι για το ιδιωτικό συμφωνητικό. «Η 13χρονη έχει πρωτοβουλίες που δε θα έπρεπε να υπάρχουν σε 13χρονο μυαλό», είπε ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος ενώ ανέφερε πως και οι «δυο ανήλικοι χρήζουν υποστήριξης».

https://exchange.glomex.com/video/v-d7utq42x4c01?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στη Σύμη: Ψυχιατρική εξέταση στον 15χρονο – Ο νεαρός φέρεται να είναι επιθετικός!

Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σύμης: Νέα μηνύματα έρχονται στο «φως» για το σχέδιο των δύο μαθητών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης