Γερμανός καθηγητής το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

Must Read

Συνεχίζονται να εκδηλώνονται κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη. Θετικό βρέθηκε χθες τα μεσάνυχτα  το δείγμα ενός Γερμανού καθηγητή που αποτελεί το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νησί. Είχαν προηγηθεί αυτό του του 45χρονου λογιστή και ενός 35χρονου.

Ο Γερμανός καθηγητής, βρέθηκε στην Κρήτη για να διδάξει σε κλειστό τριήμερο σεμινάριο μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου και χθες το μεσημέρι πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορονοϊού. Το βράδυ βγήκε θετικός και όλοι οι φοιτητές οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του στο μάθημα των εργαστηρίων του Χημικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, πήραν εντολή να παραμείνουν σπίτι τους μέχρι να δουν αν έχουν προσβληθεί από τον ιο.

Ο Γερμανός έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε «καραντίνα», ενώ θα γίνει απολύμανση στο τμήμα Χημείας ου Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δείτε επίσης: Ιερώνυμος: «Όσοι ανησυχούν να προφυλαχθούν – Δεν υπάρχει μετρητής πίστης, η εκκλησία τους αγκαλιάζει όλους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This