Γυναίκα-αράχνη ξελογιάζει δεσμευμένους άντρες και στέλνει αποδεικτικά στοιχεία στις συντρόφους τους!

Must Read

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια στα σαλόνια της high society των Αθηνών η δράση μιας 25χρονης γυναίκας-αράχνης που, με δόλωμα το σεξ, μπλέκει στον ιστό της δεσμευμένους άνδρες, τους οποίους, στη συνέχεια, ξεμπροστιάζει στις συντρόφους ή τις συζύγους τους, στέλνοντάς τους «καυτά» πειστήρια από τις αμαρτωλές βραδιές με τους άνδρες τους!

Η πρωταγωνίστριας της απίστευτης ιστορίας, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στα νότια προάστια, έχει αναγάγει σε χόμπι το «ξελόγιασμα» δεσμευμένων ανδρών, αφού χρεώνεται ουκ ολίγους χωρισμούς ζευγαριών, ακόμη και επωνύμων.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως δεν νιώθει τύψεις για τις πράξεις της, αντίθετα καμαρώνει γι’ αυτές. Όπως λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι που τη γνωρίζουν, το να «κλέβει» τους άνδρες άλλων γυναικών είναι το μόνο που την εξιτάρει, γι’ αυτό και έχει κερδίσει… επάξια την προσωνυμία γυναίκα-αράχνη!

Η εντυπωσιακή 25χρονη δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα να μπλέξει στα δίχτυα της τους άνδρες που βάζει στόχο, αφού, σύμφωνα με το newsauto.gr, διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και ένα σαγηνευτικό πρόσωπο, στο οποίο λίγοι μπορούν να αντισταθούν.

Δράση και στο εξωτερικό

Αφού περάσει μερικές στιγμές ηδονής μαζί τους, στέλνει αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας στις συζύγους ή τις συντρόφους τους, κάνοντάς τους να μετανιώσουν πικρά για το λάθος τους.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι στα μηνύματα που στέλνει στις απατημένες γυναίκες περιλαμβάνονται φράσεις όπως «τώρα ο δικός σου είναι δικός μου» ή «σ’ τον έφαγα γιατί μπορούσα»!

Δείτε επίσης: Είμαστε απίστευτοι! Ουρές για υπαίθριο κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη! (video)

Στα θύματα της αδίστακτης «αντροχωρίστρας» συγκαταλέγεται, μεταξύ άλλων, ένα εντυπωσιακό ξανθό μοντέλο που διατηρούσε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποπλάνησε σχετικά εύκολα η γυναίκα-αράχνη των νοτίων προαστίων.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η δράση της όμορφης πλανεύτρας ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα και έφτασε στο Λονδίνο, όπου είχε βρεθεί πριν από λίγα χρόνια.

Το διάστημα που παρέμεινε εκεί «χτύπησε» νέα θύματα, αδιαφορώντας για τυχόν συνέπειες, αλλά και για το πώς μπορεί να ένιωσαν οι άτυχες αντίζηλές της βλέποντας σε μηνύματα όλα όσα έκανε στο κρεβάτι με τους συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This