32χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι σχέσεων είναι ο άνδρας στον οποίο πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία καθώς παρίστανε τον «συνάδελφό» τους!
Η σύλληψη έγινε την περασμένη Κυριακή 9 Μαρτίου.
https://exchange.glomex.com/video/v-d8gntj7kv5kp?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, επί ένα χρόνο ο περίεργος άντρας φορούσε στολή αστυνομικού και έβγαινε στους δρόμους και συστηνόταν στους πολίτες ως στέλεχος της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, δεν δίσταζε να πλησιάζει πραγματικούς αστυνομικούς και να τους αποκαλεί «συναδέλφους»!
Ο 32χρονος έπεσε στην αντίληψη αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που τον είδαν στην Ομόνοια με την «στολή» και τον εξοπλισμό του. Τον προσέγγισαν και τον ρώτησαν σε ποια υπηρεσία ανήκει. Τότε ο 32χρονος δεν τους απάντησε και έφυγε από το σημείο γρήγορα. Όταν η ομάδα τον πλησίασε ξανά τους απάντησε πως δεν ήταν… «συνάδελφός» τους.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στη μηχανή του και βρέθηκαν ζώνη εξάρτησης και ένα αεροβόλο όπλο.
https://exchange.glomex.com/video/v-d8g3dv9ya6o9?integrationId=40599w17mbz7o7uw







