Άγρια εκμετάλλευση από Βρετανούς μεσίτες στους Έλληνες φοιτητές που παρακολουθούν Erasmus!

Must Read

Μια πρωτάκουστη καταγγελία έγινε γνωστή σχετικά με τους Έλληνες φοιτητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα Erasmus στην Βρετανία.

Η κυρία Β.Δ. (τα στοιχεία της καταγγέλλουσας βρίσκονται στη διάθεση κάθε νόμιμα ενδιαφερόμενου) έκανε την παρακάτω καταγγελία:

Το newsbreak.gr επικοινώνησε με αρμόδιες υπηρεσίες στη Βρετανική πρωτεύουσα οι οποίες επιβεβαίωσαν την καταγγελία.

Δηλαδή, φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν Erasmus και οι οποίοι επιθυμούν λόγω κορωνοϊού να επιστρέψουν στην Ελλάδα πριν το τέλος του προγράμματος χάνουν τα χρήματα τα οποία έχουν προπληρώσει για τη διαμονή τους.

Δηλαδή οι φοιτητές προπληρώνουν μια τρίμηνη παραμονή η οποία σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 1.200 ευρώ. Έστω και ένα έχουν παραμείνει ακόμα και ένα μήνα δεν μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Και αυτό διότι ακόμα και τώρα οι Βρετανοί δεν θεωρούν την ανάγκη επιστροφής «ανωτέρα βία» μια και σχεδόν τα πάντα στην Αγγλία (βλακωδώς) λειτουργούν τα πάντα κανονικά!

Αυτή η κατάσταση φέρνει σε απόγνωση, φοιτητές και γονείς οι οποίοι δεν ξέρουν τι να κάνουν ειδικά τώρα, σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο και διότι αυτό το γεγονός που είναι καθαρή εκμετάλλευση δεν εμπίπτει στην δικαιοδοσία του κρατικών φορέων μια και αφορά σύμβαση με ιδιώτες μεσίτες.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This