Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Ανθυπολοχαγός Ελισάβετ Νιώτη από τις Καστανιές Έβρου (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τοπ υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να ενημερωθεί για τα θέματα και τις αρμοδιότητες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η στιγμή που μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση, και συγκίνησε τους τηλεθεατές, ήταν η συνομιλία της, με τη διμοιρίτισσα του Λόχου Άμεσης Επέμβασης, Ανθυπολοχαγό Ελισάβετ Νιώτη, στις πολύπαθες Καστανιές του Έβρου.

Με τόλμη και περηφάνια η ανθυπολοχαγός ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της αντίστασης στην παραβίαση των συνόρων και τις αποφασιστικές ενέργειες αποτροπής των ενόπλων δυνάμεων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε την ανθυπολοχαγό Ελισάβετ Νιώτη και εξέφρασε πλήρη συμπαράσταση στο πολύτιμο και δύσκολο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων που δίνουν την δική τους μάχη μέσα στον πανικό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ