Χειροπέδες σε έναν 15χρονο που πέταξε βαρελότα στα πόδια ηλικιωμένης στον Πόρο. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού συνέλαβαν και τους γονείς του.
Ο ανήλικος συνελήφθη την Πέμπτη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 50χρονος πατέρας και η 44χρονη μητέρα του συνελήφθησαν, επίσης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Το βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που πέφτουν βαρελότα στα πόδια της 85χρονης κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Δείτε επίσης:
Δυστυχώς οι σύγχρονοι γονείς, έχουν χάσει τό παιχνίδι με τά παιδιά τους, τά θεωρούν φιλαράκια τους.Από βρέφη διστάζουν να ρίξουν ένα μπάτσο στο παιδί τους και όχι μόνο δεν ρίχνουν, αλλά και τρώνε μπάτσο, και χασκογελάνε με τά κατορθώματα του παιδιού.εκεινο το άμοιρο, σου λέει, μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα, και διαιωνίζεται ή μαλακια.
Αργότερα είτε τά χάνουν γιατί φεύγουν από την ζωή από κάποιο κατόρθωμα είτε τους τραβολογουν στο τμήμα
Λίγες φάπες στο τμήμα, μια εξαναγκαστικη πιπ@ απο αφγανο κρατούμενο, και θα βάλει μυαλο