ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΗμαθία: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι που έμενε μόνη της

Ημαθία: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι που έμενε μόνη της

Η τραγωδία συνέβη στα Ριζώματα

Μπροστά σε μια τραγωδία βρέθηκαν κάτοικοι και πυροσβέστες στο χωριό Ριζώματα του Δήμου Βέροιας στην Ημαθία, όταν σπεύδοντας για την κατάσβεση πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρή μια ηλικιωμένη έξω από την πόρτα (σ.σ. κατά κάποιες πληροφορίες) της μονοκατοικίας που διέμενε μόνη της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα newsima.gr η φωτιά εκδηλώθηκε στη σκεπή και εξαπλώθηκε ιδιαίτερα γρήγορα και βάσει των πληροφοριών που επικαλείται, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να φύγει γρήγορα και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Το veriotis.gr από την άλλη, επισημαίνει ότι η φωτιά ξεκίνησε από ξυλόσομπα και εξαπλώθηκε και ότι η ηλικιωμένη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την φωτιά στην Ημαθία

Σε ανακοίνωσή της για το συμβάν η Πυροσβεστική αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στον δήμο Βέροιας Ημαθίας, κατά τις βραδινές ώρες σήμερα, Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2026.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα (10) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης