Συγκινητικό βίντεο: Οι κάτοικοι στις Καστανιές χειροκροτούν τους άνδρες των ΜΑΤ για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους!

Must Read

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία για την φωτογραφία… Πόσο μάλλον ένα βίντεο και μάλιστα από τις Καστανιές του Έβρου!

Και ένα τέτοιο συγκινητικό βίντεο ανάρτησε GRtimes.gr όπου οι κάτοικοι στις Καστανιές του Έβρου χειροκροτούν για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, στους στους άνδρες των ΜΑΤ και των ΥΑΤ, την ώρα που περνάνε μέσα από την πόλη.

Στο βίντεο φαίνονται οι κάτοικοι να έχουν βγει έξω από τα σπίτια τους και να χειροκροτούν τους άνδρες των διμοιριών των ΜΑΤ, που αλλάζουν βάρδια, ενώ μερικοί από τους άνδρες, κατεβαίνουν από το όχημα για να ευχαριστήσουν τους κατοίκους στο χωριό των Καστανιών.

Δείτε το βίντεο του GRtimes.gr:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This