Κυριακή 13/6/2021

Σκάνδαλο με γιατρό από την Πρέβεζα, που πήγε άνετος για σκι στη Βουλγαρία και γύρισε με κορωνοϊό!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επιπόλαιη -αν όχι εγκληματική- κίνηση ενός γιατρού από την Πρέβεζα να πάει στο εξωτερικό για… σκι, με αποτέλεσμα να κολλήσει κορωνοϊό!

Αντί να δώσει το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες του, μετά τις προειδοποιήσεις για περιορισμό των μετακινήσεων, o γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ταξίδεψε στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο χιονισμένο Μπάνσκο, και, επιστρέφοντας, όχι μόνο δεν μπήκε σε καραντίνα, αλλά συνέχισε να εργάζεται κανονικά!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έκανε εφημερίες ακόμα και σε εμπύρετη κατάσταση! Κατόπιν έκανε τεστ και, όπως θα υπέθετε κανείς, αποδείχτηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πλέον οι συνάδελφοί του προσπαθούν να βρουν όλα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς, εκτός από τα άτομα της οικογένειάς του και εκείνα με τα οποία συνταξίδεψε, ο Πρεβεζάνος γιατρός ήρθε σε επαφή με δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες ασθενείς, καθώς συνέχιζε να εργάζεται κανονικότατα στο νοσοκομείο μετά την επιστροφή του από τη Βουλγαρία.

Μάλιστα, η υπόθεση πήρε τέτοιες διαστάσεις, που ρωτήθηκε σχετικά και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος δεν αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιων πληροφοριών. Ο ίδιος δήλωσε ότι υπάρχουν τέτοια κρούσματα, και, παρά το γεγονός ότι θέλει να σεβαστεί τα προσωπικά δεδομένα και δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες, επισήμανε ότι παρόμοια κρούσματα υπάρχουν και στο εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ