Τεράστια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα: Βρέθηκε τσουβάλι με χρήματα – Δεκάδες οι προσαγωγές

Δυνάμεις της Υπηρεσίας μαζί με μέλη της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια

Must Read

Τεράστια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Αγία Βαρβάρα και ειδικότερα στις εργατικές πολυκατοικίες. Κλιμάκιο της ΕΛΑΣ επιχειρεί συντονισμένα να «ξηλώσει» ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που σύμφωνα με πληροφορίες είχε μετατρέψει την περιοχή σε άτυπο κέντρο παρανομίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος, με τη συνδρομή των επίλεκτων μονάδων της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, οι οποίες πραγματοποίησαν εφόδους σε κατοικίες της περιοχής, αξιοποιώντας καταγγελίες και πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ειδικότερα, έχει αποκλειστεί το οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Βουτένης, Σμύρνης, Μακρυγιάννη και Ηρακλείου, και πραγματοποιούνται έρευνες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι επιχειρήσεις στοχεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα Ρομά, τα οποία φέρεται να δραστηριοποιούνται συστηματικά στη διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τις εργατικές εστίες ως «κάλυψη» για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Μάλιστα, έχει βρεθεί τσουβάλι με λεφτά και ναρκωτικά, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από δέκα προσαγωγές, που δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφου εφτασαν Αγια Βαρβαρα, γιατι δεν πανε και στα κανονικα μαγαζια που ειναι γεματα με προϊοντα απομιμησης??????????ειναι αβατο????ή λαδωνονται ολοι?????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This