Πρόστιμο σε 1.631 παραβάτες που βγήκαν χθες για άσκοπη… βόλτα, χωρίς άδεια!

Must Read

«Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα την Τρίτη, μία μόνο ημέρα, δηλαδή, μετά την επίσημη έναρξη της επιβολής του μέτρου γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, λόγω κορωνοϊού.

Σε ελέγχους που έγιναν, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν μαζικές παραβάσεις της απαγόρευσης μετακινήσεων των πολιτών και προχώρησαν στην επιβολή των αντίστοιχων προστίμων, καθώς τη Δευτέρα είχαν αρκεστεί σε -αυστηρές- συστάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, στις 24/03 εντοπίστηκαν 1.631 παραβάσεις, ως εξής: 575 στην Αττική, 163 στα Ιόνια Νησιά, 146 στην Κρήτη, 117 στη Δυτική Ελλάδα, 107 στην Πελοπόννησο, 95 στο Νότιο Αιγαίο, 94 στη Στερεά Ελλάδα, 85 στη Θεσσαλία, 77 στη Θεσσαλονίκη, 49 στην Κεντρική Μακεδονία, 45 στην Ήπειρο, 43 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 23 στο Βόρειο Αιγαίο και 12 στη Δυτική Μακεδονία.

Συνολικά, από τη Δευτέρα, ημέρα επίσημης έναρξης επιβολής του μέτρου, οι παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση έφτασαν τις 1.795.

Όσον αφορά, εξάλλου, στις παράνομες λειτουργίες καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά, κ.λπ.), την Τρίτη υπήρξαν τέσσερις συλλήψεις στην Αττική, δύο στη Θεσσαλονίκη, δύο σε νησιά του Ιονίου και μία στην Πελοπόννησο, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στις 267 συλλήψεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This