Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Ηρωίδες Ελληνίδες συγκέντρωσαν δυσεύρετα υλικά προφύλαξης από τον κορωνοϊό και τα μοιράζονται με συμπολίτες τους

Σε μία πιθανή συντέλεια του κόσμου η Νατάσσα Πεσλή από την Καλλιθέα και η Μαντώ Σκαρίμπα από το Ηράκλειο Αττικής ίσως ήταν από τους τελευταίους επιζώντες πάνω στη Γη! Σε όσους φαντάζει υπερβολική μια τέτοια πρόβλεψη, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα μέτρα προστασίας που έχουν πάρει οι δύο Ελληνίδες… survivors για να πειστούν.

Δείτε επίσης: Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Πάντα να απολυμαίνουμε το χερούλι του καροτσιού για τα ψώνια μας από το supermarket

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Κίνα, οι δύο φίλες δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι η επιδημία του κορωνοϊού θα χτυπούσε αργά ή γρήγορα και την πόρτα μας. Έτσι, άρχισαν σιγά σιγά να συγκεντρώνουν όσα χρειάζονταν για να προστατευτούν από την επέλαση του επικίνδυνου ιού, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτουν προστατευτικές μάσκες που είναι δυσεύρετες στην αγορά, πανάκριβες στολές προστασίας αξίας 120 ευρώ καθεμιά, δεκάδες μπουκάλια οινοπνεύματος 70 βαθμών που έχουν έλλειψη τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, καθώς και άπειρα αντισηπτικά!

Μάλιστα, όλα αυτά δεν τα κρατούν μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά τα μοιράζονται με φίλους και γνωστούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να προμηθευτούν μάσκες, οινόπνευμα ή αντισηπτικά. Ταυτόχρονα, οι δύο σύγχρονες καλές Σαμαρείτισσες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ανήμπορους συνανθρώπους τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ