Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Λήξη συναγερμού! Η «οβίδα» αποδείχτηκε… αντικείμενο της ΔΕΗ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Τρίτης, αποδείχτηκε αναίτια, αφού το εύρημα που θεωρήθηκε οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ένα μηχανικό αντικείμενο της ΔΕΗ.

Το συνεργείο της ΕΥΔΑΠ που ανακάλυψε την υποτιθέμενη «οβίδα» θαμμένη στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ομάδα του τμήματος Εξουδετέρωσης Βομβών του Στρατού, οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι το εύρημα ήταν ένα παλιό μεταλλικό αντικείμενο που ανήκει στην ΔΕΗ.

Ιστορικά δεν αναφέρονται βομβαρδισμοί στο κέντρο της Αθήνας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και ο λόγος ήταν οι αρχαιολογικοί της θησαυροί.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ