ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑναστάτωση στην Αλόννησο: Οχιά δάγκωσε 77χρονη στην παραλία!

Αναστάτωση στην Αλόννησο: Οχιά δάγκωσε 77χρονη στην παραλία!

Η τουρίστρια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Από την παραλία στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/7) μια 77χρονη γυναίκα στην Αλόννησο μετά από δάγκωμα που δέχτηκε από οχιά!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, στην παραλία του Μικρού Μουρτιά όπου η ηλικιωμένη τουρίστρια για να απολαύσει το μπάνιο της. Ωστόσο την ώρα που ξάπλωνε στην παραλία τη δάγκωσε το ερπετό με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στους λουόμενους.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για την παροχή πρώτων βοηθειών στην 77χρονη γυναίκα καθώς στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν τα απαραίτητα φάρμακα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα δέχθηκε το δάγκωμα στο κάτω άκρο, με αποτέλεσμα να νιώσει έντονο πόνο και πρήξιμο.

Η ηλικιωμένη ήταν σε καλή κατάσταση ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Βόλου ώστε να νοσηλευτεί μέχρις ότου διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε επιπλοκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τη συνοδεία γιατρού από το Π.Ι Αλοννήσου η γυναίκα μεταφέρθηκε με το σκάφος «Αξιον Εστί» στο λιμάνι του Βόλου και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης