Χειροπέδες πέρασαν οι λιμενικές Αρχές στον Βόλο στον κυβερνήτη του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Σύμφωνα με το τοπικό gegonota.news, το σκάφος έπλεε με αυξημένη ταχύτητα προκαλώντας έντονο κυματισμό κατά την είσοδο της στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής στο Τρίκερι, στον Παγασητικό Κόλπο έξω από τον Βόλο.
Ο καπετάνιος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα περί «διατάραξης της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών».
«Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αγίας Κυριακής Τρικέρων από έναν ιδιώτη, ότι ένα θαλαμηγό σκάφος (Θ/Γ), κατά την είσοδό του στο λιμάνι της Αγίας Κυριακής και ενώ έπλεε με αυξημένη ταχύτητα, προκάλεσε έντονο κυματισμό. Αποτέλεσμα ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών σε τέσσερα σκάφη που ήταν πρυμνοδετημένα στην προβλήτα, λόγω επακούμβησης μεταξύ τους και πρόσκρουσής τους στην προβλήτα. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση» αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.
Ο κυβερνήτης του γιοτ διαπίστωσε την ταραχή που προκάλεσε στα υπόλοιπα σκάφη και αναχώρησε από το λιμάνι της Αγίας Κυριακής με προορισμό τις Βόρειες Σποράδες.
Δείτε επίσης:
- Μαγνησία: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα σκάφη με το υπερπολυτελές γιοτ του!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Έχει αγκυροβολήσει το πολυτελές σκάφος του στην Βόρεια Εύβοια
Θα του κλάσουν μια μάντρα… πείτε μας και την ποινή… όταν βγεί…