Παραλίγο τραγωδία σε πισίνα στη Δράμα – 18χρονος κόντεψε να πνιγεί

Must Read

Άγιο είχε ένας 18χρονος που βρισκόταν σε χώρο με νεροτσουλίθρες στη Δράμα όταν ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά ευτυχώς επανήλθε χάρη σε άμεσες προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Το ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε άμεσα και έσπευσε να τον μεταφέρει σε κωματώδη κατάσταση αλλά ζωντανό στο νοσοκομείο Δράμας.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της οργάνωσης «Kids Save Lives» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ως «φύλακες άγγελοι» του 18χρονου φαίνεται πως αποδείχθηκαν μία εκπαιδεύτρια-νοσηλεύτρια της οργάνωσης και μία γιατρός που πρόσφεραν στο αγόρι τις πρώτες βοήθειες και ΚΑΡΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This