Για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία του πρώην συζύγου της κατηγορείται η 43χρονη ενώ ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό.
https://exchange.glomex.com/video/v-dbe9gb00zozd?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Για συνέργεια στην ανθρωποκτονία διώκονται οι άλλοι 3 συλληφθέντες.
Οι 4 έχουν ομολογήσει την ενοχή τους ενώ η πρώην σύζυγος του θύματος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή.
https://exchange.glomex.com/video/v-dbe93abpp055?integrationId=40599w17mbz7o7uw
H πρώην σύζυγος, ο 35χρονος νυν σύντροφός της, δύο Αλβανοί και ένας Βούλγαρος έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Η 43χρονη, οικονομολόγος και μητέρα δύο παιδιών, φέρεται ως ο εγκέφαλος της δολοφονίας που διαπράχθηκε έξω από το σπίτι της, σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουλίου.
https://exchange.glomex.com/video/v-dbea52x4ei4x?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Δείτε επίσης: