ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΈχασε τα... άχαστα η Ρόμα, 1-1 με την Μίλαν

Έχασε τα… άχαστα η Ρόμα, 1-1 με την Μίλαν

Πρώτη ισοπαλία φέτος σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη

Σε ρεσιτάλ αστοχίας επιδόθηκε η Ρόμα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ στο Europa League, στο ντέρμπι με την Μίλαν (1-1).

Ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ οι ποδοσφαιριστές της. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 15 τελικές, οι 7 στον στόχο και στο τέλος σκόραρε με πέναλτι!

Αντίθετα η Μίλαν ήταν πιο ουσιαστική με μόλις 5 ευκαιρίες, αλλά οι 2 στον στόχο και γκολ!

Αφού ο Μάλεν για την Ρόμα δεν κατάφερε να σκοράρει στο α’ μέρος χάνοντας τρεις ευκαιρίες, η Μίλαν στο 62′ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ από ασίστ του Μόντριτς και σκόρερ τον Ντε Βίντερ.

Η Ρόμα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74΄με το πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Πελεγκρίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των «Ρωμαίων» στο πρωτάθλημα, όπου έχουν 14 νίκες και 7 ήττες. Βρίσκονται στην 3η θέση, μαζί με την Νάπολι που έχει αγώνα λιγότερο.

Στο Europa League η Ρόμα επίσης δεν έχει ισοπαλία (5 νίκες, 2 ήττες) και βρίσκεται με 15 βαθμούς στην 6 θέση. Στόχος της βέβαια είναι να παραμείνει στην πρώτη 8άδα που οδηγεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.

Ρόμα: Σβίλαρ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Εντικά, Γκιλάρντι, Γουέσλι, Κονέ (59’ Πιζίλι), Κριστάντε, Ντιμπάλα (69’ Πελεγκρίνι), Σουλέ (85’ Βεντουρίνο), Μάλεν (69’ Βαζ)
Μίλαν: Μενιάν, Τομόρι, Γκάμπια, Ντε Βίντερ, Σαλεμάκερς (46’ Ατεκάμε), Μπαρτεζάγκι, Ραμπιό, Ρίτσι (69’ Λόφτους Τσικ), Μόντριτς, Ενκουνκού (69’ Πούλισικ), Λεάο (68’ Φίλκρουγκ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης