Στοιχεία που προκαλούν αίσθηση και αποκαλύπτουν για μία ακόμη φορά το δυσώδες παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τη συγκάλυψη των ευθυνών και των υπευθύνων για το δυστύχημα των Τεμπών, παρουσίασε η εκπομπή «Αντιθέσεις» του ΚΡΗΤΗ TV.
Με μότο «Οξυγόνο στην Αλήθεια – Ασφυξία στην Διαφθορά», μίλησαν στον Γιώργο Σαχίνη οι: Βασίλης Κοκοτσάκης (Ειδικός Πραγματογνώμονας σε θέματα Πυρκαγιών- Τεχνικός Σύμβουλος Συγγενών Θυμάτων), Φεντερίκο Καράσκο (Επιστήμονας Πληροφορικής (Εξειδίκευση σε Τεχνητή Νοημοσύνη/Κυβερνοασφάλεια/ Metaverse)- Δ/νων Σύμβουλος της Graypes), Μαρία Καρυστιανού (Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων “Τέμπη 2023”) και Μάνος Παπαδάκης (Καθηγητής προηγμένων μαθηματικών μοντέλων- ειδικός ανάλυσης εικόνας/ήχου – Πανεπιστήμιο Χιούστον στο Τέξας).
Μεταξύ των όσων ακούστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (18/7) ήταν:
- νέες αποκαλύψεις για τη διαγραφή στοιχείων και για ψευδή βίντεο,
- η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων ότι οι υδρογονάνθρακες ήταν 750 τόνοι,
- στοιχεία ότι η αγνοούμενη κοπέλα (Εριέττα Μόλχο) εξαϋλώθηκε και ότι οι 25 που επέζησαν από τη σύγκρουση κάηκαν ζωντανοί.
- η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε ήταν πάνω από 1100 βαθμούς.
- οι εμπεριστατωμένες μελέτες και τα στοιχεία υπάρχουν όλα στη διάθεση του Εισαγγελέα.
Δείτε τις αποκαλύψεις:
- Από τους πίνακες που παρουσίασε ο κ.Καράσκο για τη διαγραφή στοιχείων και για ψευδή βίντεο (video capture https://www.youtube.com/@Antitheseis):
Εκ των πινάκων με μελέτες και στοιχεία που παρουσίασε ο Βασίλης Κοκοτσάκης (video capture https://www.youtube.com/@Antitheseis):
Δείτε επίσης:
- Καρυστιανού από Λευκάδα: «Όλοι οι ένοχοι υπουργοί βαφτίζονται αθώοι σε θεατρινίστικες Προανακριτικές»
- Στο Γενικό Χημείο του Κράτους κράνος πυροσβέστη 2,5 χρόνια μετά τα Τέμπη
- Προανακριτική για Καραμανλή: Αποχώρησαν όλοι, πλην Νίκης και Κωνσταντοπούλου – Παραπέμπεται ο πρώην Υπουργός