Παραλίγο τραγωδία στο Μενίδι: Λεωφορείο έπεσε σε κολόνα δίπλα ακριβώς σε ταβέρνα

Λύθηκε το χειρόφρενό του

Must Read

Λεωφορείο έπεσε πάνω πάνω σε κολόνα και σταθμευμένο ΙΧ, δίπλα σε ψησταριά επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός πήγε να σταθμεύσει το λεωφορείο σε ανηφορικό δρόμο. Όμως δεν είχε βάλει καλά το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να φύγει το όχημα προς τα πίσω.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ δεν τραυματίστηκε κάποιους από τους επιβάτες του λεωφορείου του ΟΑΣΑ, ούτε κάποιος περαστικός.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This