Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Όλοι όπως μπορούν στηρίζουν την Ελλάδα: Ο «Τιτάνας» παρέδωσε 25 τόνους τσιμέντου στα στρατόπεδα του Έβρου

Όπως μπορεί κάθε φορέας βοηθά στην ενίσχυση των στρατιωτικών μας μονάδων στον Έβρο και αυτό έκανε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Είκοσι πέντε τόνοι τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ παραδόθηκαν για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο, με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Δείτε επίσης: Διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό σε 124 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών, από το Δήμο Αθηναίων και τον ΕΟΔΥ

Ο ταξίαρχος Ακρίβος Χαράλαμπος ευχαρίστησε την κυρία Πατουλίδου και τον διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας Κωνσταντίνο Νικολάου για τη σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης από την πλευρά της τσιμεντοβιομηχανίας και τόνισε πως τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες, ενδυναμώνοντας την ασφάλεια των συνόρων.

Ο κ. Νικολάου, από την πλευρά του, επισήμανε ότι οι άνθρωποι της εταιρίας ΤΙΤΑΝ δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Η κυρία Πατουλίδου ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε: «Μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα, αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ