Όλοι όπως μπορούν στηρίζουν την Ελλάδα: Ο «Τιτάνας» παρέδωσε 25 τόνους τσιμέντου στα στρατόπεδα του Έβρου

Must Read

Όπως μπορεί κάθε φορέας βοηθά στην ενίσχυση των στρατιωτικών μας μονάδων στον Έβρο και αυτό έκανε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Είκοσι πέντε τόνοι τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ παραδόθηκαν για οικοδομικές ανάγκες στρατοπέδων στον Έβρο, με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου και κατόπιν συνεννόησης με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Δείτε επίσης: Διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό σε 124 ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών, από το Δήμο Αθηναίων και τον ΕΟΔΥ

Ο ταξίαρχος Ακρίβος Χαράλαμπος ευχαρίστησε την κυρία Πατουλίδου και τον διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας Κωνσταντίνο Νικολάου για τη σπουδαιότητα αυτής της κίνησης εταιρικής ευθύνης από την πλευρά της τσιμεντοβιομηχανίας και τόνισε πως τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες, ενδυναμώνοντας την ασφάλεια των συνόρων.

Ο κ. Νικολάου, από την πλευρά του, επισήμανε ότι οι άνθρωποι της εταιρίας ΤΙΤΑΝ δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Η κυρία Πατουλίδου ευχαρίστησε και τις δύο πλευρές για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη συνεργασία και δήλωσε: «Μπορεί να είναι δύσκολες οι στιγμές για όλη την ανθρωπότητα, αλλά φροντίζουμε να αναδεικνύουμε τις βέλτιστες πρακτικές από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία πολιτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This