Σταμάτησαν τους μετανάστες στον Έβρο και τώρα μπαίνουν από την Αλβανία

Must Read

Αυτό μας έλειπε τώρα! Οι ελληνικές δυνάμεις σταμάτησαν την είσοδο των λαθρομεταναστών από τον Έβρο, αλλά από την Παρασκευή μπαίνουν από την Αλβανία!

Παράνομοι μετανάστες λοιπόν, βρήκαν… δίοδο και εισβάλλουν στην Ελλάδα, ρημάζοντας σπίτια και καταστρέφοντας περιουσίες με σκοπό να φύγουν μετέπειτα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Την Παρασκευή επέδραμαν στην Ιεροπηγή, ένα ορεινό χωριό του νομού Καστοριάς, το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.060 μέτρων στις πλαγιές του Τρικλάριου Όρους και αποτελεί ένα από τα ορεινότερα χωριά της Μακεδονίας.

Η Ιεροπηγή βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τα αλβανικά σύνορα, οπότε έχουν εύκολη πρόσβαση και περνάνε με τα πόδια μέσα από τα βουνά, είναι πεινασμένοι και μπαίνουν στα σπίτια των λιγοστών κατοίκων του χωριού, κλέβοντας…

Δείτε επίσης: Μετανάστης εισπράττει επίδομα στη Χίο, πανηγυρίζει και τραβάει σέλφι με τα λεφτά! (video)

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και για τα υπάρχοντά τους! Καταγγέλλουν λεηλασίες και κλοπές στα σπίτια τους, ενώ λένε ότι ναι μεν, η αστυνομία έχει πλέον παρουσία, αλλά το κύμα αλλοδαπών συνεχίζεται αμείωτο!

Οι «λαθραίοι» που φτάνουν στην περιοχή είναι δεκάδες και ορισμένοι εξ αυτών αποτελούν παραβατικά στοιχεία, έχουν βγει από τη φυλακή, με αποτέλεσμα η ύπαρξη τους στην Ιεροπηγή να τρομοκρατεί τους κατοίκους που νιώθουν αβοήθητοι, γι αυτό και τα τηλεφωνήματα προς την Αστυνομία και στους Δήμους της περιοχής είναι απανωτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This