Απίστευτο κι όμως ελληνικό! 20χρονος νεαρός ο οποίος οδηγούσε ταξί χωρίς το απαιτούμενο επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης, εισέπραξε από επιβάτιδα κόμιστρο 310 ευρώ (!) για να τη μεταφέρει από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην πλατεία Συντάγματος.
Ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (25/7) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, για είσπραξη υπερβολικού κομίστρου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 20χρονος οδηγώντας ταξί παρέλαβε πελάτισσα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμό την πλατεία Συντάγματος. Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής ζήτησε από την επιβάτιδα το εξωφρενικό ποσό των 310 ευρώ, το οποίο είναι οκταπλάσιο του προβλεπόμενου!
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το ταξίμετρο του οχήματος δεν λειτουργούσε ενώ ο ίδιος στερούνταν της προβλεπόμενης ειδικής άδειας οδήγησης ταξί.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.