Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η απολογία στον ανακριτή του 21χρονου που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, μετά την απίστευτη καταδίωξη που ξεκίνησε ύστερα από ένα περιστατικό ωτοστόπ τρόμου.
Ο νεαρός κατηγορείται για σειρά σοβαρών αδικημάτων, με τις αρχές να ερευνούν σε βάθος το περιστατικό. Ο 57χρονος πατέρας του ο οποίος επίσης συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων καθώς παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
Ο 21χρονος μετά από ωτοστόπ που του έγινε από τις φοιτήτριες ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητο του και δεν σταμάτησε όταν του ζητήθηκε από τις κοπέλες να σταματήσει για να κατέβουν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας και οι δύο κατηγορούνται «για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».
Δείτε επίσης:
Στη χώρα της ανομίας και ατιμωρησίας, κάθε ελπίδα για απόδοση πραγματικής δικαιοσύνης έχει πάει περίπατο. Το κατάντημα της Ελλάδος και του μέσου νεο-Έλληνα δεν έχει πλέον όρια. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι παριστάνουμε όλοι μας σε αυτή τη χώρα. Προφανώς έχουμε αποφασίσει να ζούμε στην παρακμή σε όλα τα επίπεδα και να μην δει ποτέ άσπρη μέρα αυτός ο ρημαγμένος και πάλαι ποτέ ένδοξος και ηρωικός τόπος.