Η COSMOTE αγόρασε 110 κρεβάτια & monitors για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων

Must Read

Στην αγορά 110 νοσοκομειακών κλινών και monitors για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των ελληνικών νοσοκομείων, προχώρησε o Όμιλος ΟΤΕ, στο πλαίσιο της προσφοράς 2 εκατ. ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19.

Η παράδοση των 110 κλινών, τύπου 3303-6, και των ισάριθμων monitors, τύπου Elite V8, συνολικής αξίας €1.540.000, θα ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη διαθέσει 24 αναπνευστήρες, αξίας €275.760, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη τεθεί στην υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας.

Δείτε επίσης: Λιτανεία με την εικόνα του «Άξιον Εστί» για να ξορκιστεί ο κορωνοϊός

Ο Όμιλος ΟΤΕ θα προχωρήσει στην αγορά και πρόσθετου ιατρικού εξοπλισμού μέχρι το συνολικό ποσό των 2 εκατ. ευρώ, πάντα σε συνεννόηση με το συντονιστικό τμήμα του Υπουργείου Υγείας και σύμφωνα με τις ανάγκες των νοσοκομείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This