Με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας (video)

Must Read

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την πολύτιμη υποστήριξη του Γραφείου του Πρωθυπουργού, ένωσε δυνάμεις για να πραγματοποιηθεί η κατεπείγουσα αεροδιακομιδή του 20χρονου Ηλία από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 20χρονος Ηλίας μεταβαίνει στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα στάθηκε δίπλα στον Ηλία και την οικογένειά του, στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή, μέσω της άμεσης και αποτελεσματικής κινητοποίησης του συνόλου του μηχανισμού του Οργανισμού αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

Ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική διαδρομή για όλους μας, καθώς νιώσαμε το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύει ο Ηλίας και η οικογένειά του και το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή τη μάχη. Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και της συνεργασίας αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι αν ενωθούμε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ύλη των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη το Γραφείο του Πρωθυπουργού και για την επιτυχή ολοκλήρωση της διακομιδής με ασφάλεια καθώς και τις ένοπλες δυνάμεις που διέθεσαν ένα αεροσκάφος τύπου C27 και το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ.

Η σκέψη και αγάπη όλων μας είναι δίπλα στον Ηλία. Ευχόμαστε από καρδιάς να επιστρέψει σύντομα υγιής στο σπίτι του με την οικογένειά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This