Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 17χρονος ο οποίος την περασμένη εβδομάδα άρπαξε βρέφος μόλις 30 ημερών από τα Πειραιά και στη συνέχεια το παράτησε στην Ακρόπολη.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της αρπαγής κατά συρροή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην απολογία του, ομολόγησε ότι είναι υπαίτιος για την αρπαγή ακόμη ενός μωρού στα τέλη της περασμένης άνοιξης μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια.
Ο 17χρονος κατηγορείται, επίσης, για πλημμεληματικου βαθμού έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.
Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, θέμα που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης. Έτσι υπάρχει πιθανότητα να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί η ψυχική κατάσταση του 17χρονου.
Δείτε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν οι γονείς των μωρών που κινούνταν στο δρόμο