Βραχυκύκλωμα στο καλοριφέρ προκάλεσε πυρκαγιά στη Μητρόπολη Φθιώτιδας

Must Read

Πυκνοί μαύροι καπνοί έζωσαν τη Μητρόπολη Φθιώτιδας στη Λαμία τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ξέσπασε φωτιά από βραχυκύκλωμα στο καλοριφέρ! Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο της Πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας έσπευσαν με δύο οχήματα στο σημείο και περιόρισαν τη φωτιά προτού επεκταθεί σε όλο τον ναό.

Ως εκ τούτου, η θεία λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά. Στον μητροπολιτικό ναό πήγε μετά την κατάσβεση της φωτιάς ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος ανέφερε ότι οι μικροζημιές που προκλήθηκαν θα αποκατασταθούν εύκολα.

«Είχαμε μια δοκιμασία, ένα πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά, ένα βραχυκύκλωμα το οποίο μας έβαλε σε έναν πειρασμό τα ξημερώματα, αλλά, ευτυχώς, η Παναγία μας έβαλε το χέρι της και δεν πάθαμε κάποια συμφορά», δήλωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φθιώτιδας, για να καταλήξει: «Όταν είμαστε σε κατάσταση δοκιμασίας, έρχονται και οι πειρασμοί… Ομως μετά τον πειρασμό και τη δοκιμασία έρχονται η Ανάσταση, το φως και η λευτεριά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This