Η δήμαρχος Κέρκυρας που πήγε στην Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών, μας καλούσε να «μείνουμε σπίτι» (video)

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στο νησί της Κέρκυρας, μετά τις εικόνες της Θείας Λειτουργίας για την Κυριακή των Βαΐων, με πλήθος εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, αντί για 3-4 προβλεπόμενα άτομα.

Στον ιερό ναό παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, εκπρόσωποι φιλαρμονικών και ιερείς. Σύμφωνα με το corfupress.gr, στο στο τέλος προσφέρθηκε και… η Θεία μετάληψη!

Η λειτουργία μεταδόθηκε ζωντανά από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το πλήθος των παρευρισκόμενων προκάλεσε αντιδράσεις στην τοπική κοινότητα, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και την επέμβαση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος δήλωσε ότι με παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επιπλέον ανέφερε ότι θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες από τις Εισαγγελικές αρχές.

Το «οξύμωρο» της υπόθεσης είναι ότι η κ. Υδραίου, λίγες μέρες πριν, πρωταγωνιστούσε σε σποτ και καλούσε τους δημότες της Κέρκυρας να μείνουν στο σπίτι και να τηρήσουν τα μέτρα, όπως όλα δείχνουν όμως, για τον εαυτό της έκανε εξαιρέσεις…

Αυτή την ώρα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, η δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Μεταλληνός, που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους κοινή δικογραφία με τον μητροπολίτη, καθώς και οι δύο, αλλά και άλλοι πιστοί, παρευρέθηκαν χθες στην τέλεση της λειτουργίας στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Φωτογραφίες: corfupress.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This